30 Δεκ 2011ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ , ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑΥΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.
ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΩΣ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ,ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ, ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο ΡΩΣΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ. ΑΝΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ, ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΔΥΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΙΚΑΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΟΠΛΟ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΑΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΤΗ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ, ΦΡΟΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ.
ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ STRATFORD ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ GEORGE FRIEDMAN.
ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ 5% ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.
ΓΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ.
ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΡΩΣΟΥΣ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΙΠΟΛΑ, ΤΡΙΠΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ PALMESTON, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΘΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΤΣΑΛΟΚΑΡΦΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.
¨ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ¨.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΛΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: