15 Δεκ 2011

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ


ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ! ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ EVELYN ROBERT ADRIAN DE ROTHSCHILD ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ROTHSCILD, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ; ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,25%, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΜΕ 4,25% ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΜΟΝΟ 0,5 %, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ!
ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ;
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ " ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΩΝ" ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η Ε.Κ.Τ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΝΑ ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012!
ΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!
ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ, ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ BANKERS ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 490 ΕΥΡΩ ΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ!
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ 490 ΕΥΡΩ!
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΣΑΣ ΞΟΔΕΥΤΕ ΤΟΣΑ!
ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ 6,5%!
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΩΡΑΙΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ!
ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ
ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΒΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΑΠΟΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ;
ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΤΥΧΑΙΟ!
ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΓΕΙ!
ΤΟ Δ΄ΡΑΪΧ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜ ΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΕΘΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΑ, ΓΙΑ ΠΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 22% ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΠΑΝΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΔΥΝΑΜΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ, ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ-ΑΓΟΡΕΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.
ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΛΟΠΑΤΗΣΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: