3 Ιαν 2011

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ! Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 /12/2010, ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ! ΜΕ ΤΗ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ, Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ, ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΣΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ " ΠΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3720.
ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ.
"Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ"
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ, 'Η ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
ΤΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΤΕ!
ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!
ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ!
Η ΗΡΩΪΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ , ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ.
ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
"ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ! ΕΝ ΕΤΕΙ 2010, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΠΟΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΘΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!"
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: