20 Δεκ 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΟΥΝ ΤΙ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ


ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΣΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ, ΣΑΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΝΕΟΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΗΔΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑΣ, ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΕΡΓΟΣ!
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
ΑΝ ΜΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΛΥΕΣΘΕ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΝΑΙ ΑΔΩΡΟ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΙ!
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ! ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ!
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ!
ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ!
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2011, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ!
Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000!
ΘΑ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΜΕΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΓΕΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ!
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: