28 Ιαν 2011

ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ


ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΜΚΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ "ΑΡΠΑΖΟΥΝ " ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, "ΜΑΔΩΝΤΑΣ " ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ, ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΪΝΕΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ. Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΔΙΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΘΑΣΑΣΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΑΣΦΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΤΩΡΑ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: