6 Ιαν 2011

ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ


ΑΠΟ 5/1/2010 ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,9%.
ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ!
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΓΗ, ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΕΗ!
ΑΝ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ, ΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΡΤΙΟΥ!
ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3,6 %, ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ!
ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.
ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ "ΦΑΝΕ" Ή ΝΑ ΤΙΣ "ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ", ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: