23 Ιαν 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS


ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠOΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS. ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, (ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ), ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ!
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΜΚΟΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Η ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΥΣΤΟΚΙΑ;
Ο ΛΟΓΟΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ!
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! ΕΥΓΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: