10 Νοε 2010

ΑΘΕΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ " ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΤΩΝ 6 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤ. ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΤΕ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ο.Ζ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ Α.Ο.Ζ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΣ,
ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟΙ!
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ, ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΞΑΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ, ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ, ( ΒΛΕΠΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 5% ).
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ( ΠΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ), ΟΛΟΙ! ΑΛΒΑΝΟΙ, ΛΙΒΥΟΙ , ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ , ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ.
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ " ΠΙΠΙΛΑ" ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ,( ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ), ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: