2 Νοε 2010

ΓΙΑΤΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΡΓΙΑΖΕΙ


ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ( ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ), ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/2010 ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 24 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 3,6% , ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 8,7%!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 24 ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΙΜΗΝΟ.
ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ;
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΟΥΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΛΑΟ!
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
- ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ. ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΦΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΤΟΜΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ;
- ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΠΕ ΑΛΛΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
- ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 20 ΚΑΡΑΒΙΑ! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΒΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, 5 ΦΑΚΕΛΟΙ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 100 ΦΑΚΕΛΟΥΣ!
- ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ.
- ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΦΟΡΟΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
- ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο Φ.Π.Α, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΓΛΑΦΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙΡΒΑΖΕΙ!
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ, " ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΑΕΙ "!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,
" ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ "!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ , ΠΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ !
ΓΙΑΤΙ " ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ "!

Δεν υπάρχουν σχόλια: