22 Φεβ 2010

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΑΔΕ, Η Ο ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
Ο ΘΥΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΓΙΆΥΤΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ, ( ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ( ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ), ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΞΩ -ΑΠΕΞΩ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝ ΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΠΑΡΔΕΚΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ, Ή ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.
ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΕΥΨΥΧΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: