20 Μαΐ 2009

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ


ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ 2-12-08, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ; ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΚΡΙΒΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 4%, ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ, ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ. ΕΛΑ ΠΙΑΣΕΜΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΕ 4-6 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ 5.000 - 7.000 KW. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.300 KW ΕΤΗΣΙΩΣ ΜΕ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ 80 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΗ. ΜΑΤΑΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ. ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ 70 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ 500 ΕΥΡΩ. ΜΥΑΛΑ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

2 σχόλια:

thomas είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ 0,55 ΤΗΝ ΚΟΛΟΒΑΤΩΡΑ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΑΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΔΕΗ ΤΟ 0,12.ΤΙ ΛΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ? ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Τα φωτοβολταικα στις ταράτσες είναι ότι καλύτερο, καθώς δεν απαιτούν φυσικό χώρο, άρα είναι εντελώς αβλαβή για το περιβάλλον.