31 Μαΐ 2009

ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ:
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
ΜΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΤΟΠΑΡΝΤ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ( "ROK 'N ROL" ). ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ. Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. (ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ, Ή ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ); ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΒΙΩΝΕΙ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΛΑΤΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ Ε.Δ.Ε ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΤΗ ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΡΟΣ, ΤΟΥ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: