23 Μαΐ 2009

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.
ΤΟ 1996 ΕΙΝΑΙ ΤΑ EV1 ΤΗΣ GENERAL MOTORS ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ). ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΝΟΥΝ 100 KM ΣΕ 9ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ! ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ, Η GENERAL MOTORS ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΑ! ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 1997 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SUPER MINI,ΤΗΣ NISSAN ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ PASADENA ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΑΡΝΗΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟ 2006. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΝΗΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ. ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤOYOTA TO 2003 ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ RAV4 ELECTRICE VEHILE 4X4. TO 2OO5 ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΛΗΓΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤOYOTA. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: