27 Μαΐ 2009

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ.


ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Φ. ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ, 500 ΕΥΡΩ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΩΣ 800 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ 1100 ΕΥΡΩ. ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΠΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΠΑΤΑΛΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΣΥΔΩΤΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, 4 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΞΟΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΑΝΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΔΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 620 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΝΕΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΟΪΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ( ΑΔΙΚΗ. ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΩΝ.)
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .( ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ. )
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.(ΑΥΞΗΣΗ )
ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.( ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.)
ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ . (ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ. )
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ. ( ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΝΕ ΚΙΈΡΧΟΝΤΑΙ.)
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .( ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ.)
ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΓΟΡΩΝ, ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ. Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΔΩΤΟΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΑΡ. ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: