19 Μαρ 2009

ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ.


ΟΡΓΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ- ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ. Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α. Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 300 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Τ Ω Ρ Α ΦΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
Τ Ω Ρ Α ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 16% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Τ Ω Ρ Α ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ 50%.
Τ Ω Ρ Α ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΕΣΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Τ Ω Ρ Α ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.
Τ Ω Ρ Α ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΚΑΡΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΟΛΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.
Τ Ω Ρ Α ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
Τ Ω Ρ Α ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
Τ Ω Ρ Α ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.
Τ Ω Ρ Α ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ 3% ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΩΪΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Ο ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΡΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΥΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΕΣ.
Τ Ω Ρ Α ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: