15 Νοε 2013

ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ!
ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ " ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ, ΑΝΕΚΓΕΦΑΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΓΑΙ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ 'Ή ΔΕΞΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!
ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΙ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΛΥΚΟ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΟΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΚΑΤ. ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΧΡΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΦΟΡΦΗ ΜΑΖΑ, ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΘΑ ΕΡΧΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ  ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ,  ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ.
ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ!
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ!
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΟΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ, Ή ΤΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ, ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: