30 Νοε 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΝΤΙΡΚ ΜΙΟΥΛΕΡ

 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ 18/11/2008 "ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ" , ΘΕΜΕΛΙΩΝΑΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ.
ΧΡΥΣΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΡΟΥΤΙΛΙΟ, ΛΟΥΤΕΣΙΟ, ΛΑΝΘΑΝΙΟ, ΛΙΓΝΙΤΗΣ, ΒΩΞΙΤΗΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΑΓΓΑΝΙΟ, ΝΙΚΕΛΙΟ, ΣΜΙΚΤΗΤΕΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ,ΧΡΩΜΙΤΗΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΕΡΙΟ, ΠΟΥ  ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ , ΜΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!  ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥ 235 ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ 1998, 20.000 ΔΟΛΑΡΙΑ! ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 300.000.000 ΤΟΝΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΙΟ 235 , 16%! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΣΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 1940 ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ. 
ΤΟΤΕ ΠΑΡΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ "!
ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ " ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ", 9/2/2009 ,
ΧΩΡΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΡΥΕΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΣ !
"Νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο".
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ!
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΣΤΟ Δ.Ν.Τ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟΥΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥ 6% ΚΑΙ 7%, ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΝΑΝ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,  ΟΠΩΣ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΤΙΡΚ ΜΙΟΥΛΕΡ. 
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ FOCUS, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ " SHOWDOWN "ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ.
" ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ'! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! 
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ  ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ή ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ!
ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΑΓΩΜΑΡΑ.  ΕΝΑΝ  ΑΚΟΜΗ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ  ΔΙΑΛΥΘΕΙ   ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΠΙΩΝ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ BANGSTERS
Δεν υπάρχουν σχόλια: