18 Νοε 2013

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 2013 ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 1,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟ 2012, 1,2 ΔΙΣ!
ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΟ 2014, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΙΣΩΣ ΤΑ 2,6 ΔΙΣ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΙΚΟΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΑΦΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
ΛΙΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!
ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ ΕΛΕΓΕ.
''ΕΧΕΙΣ; ΜΗ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΜΗ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ "!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΓΕΣ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!
ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΦΡΟΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ 36 ΔΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΓΑΖΑΜΕ!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΧΙΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΡΙΒΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΕΣΦΙΓΓΑΝ!
ΣΤΑ 92 Μ.Χ ΟΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ  ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ!
 " ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ, ΜΑ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ, ΜΟΥΛΑΡΙΑ, ΑΝΑΛΚΙΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ".
ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ!
ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, " ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗ ΔΑΝΕΙΖΕΣΘΑΙ "! ΑΠΟ ΤΑ ΗΘΙΚΑ.
ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ.
" Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ ". 
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΥΣ!
ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΡΧΗ , ΤΟ " ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ "!
ΗΛΙΑΔΑ Μ 243.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗ
ΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ.
" ΩΣ ΟΥΔΕΝ ΓΛΥΚΙΩΝ ΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΟΥΔΕ ΤΟΚΕΙΩΝ ΓΙΓΝΕΤΑΙ "! ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ι 3132.
ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΡΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 750 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!
ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ.
"ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΔΟΥΛΩΝ ΑΝΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΩΝ " ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ " ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, ΣΑΝ ΟΡΝΕΑ  ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥΣ ".
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ!
ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, Η ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΨΩΝΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ, ΑΝΗΛΕΗΤΟΙ, ΑΝΑΙΔΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΙ!
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.
 " ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΑΝ ΔΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΡΓΩΝΟΥΝ, ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝ ΤΑΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ , ΤΙΣ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΝΙΓΟΥΝ. ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ , ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝ ΤΟΥ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ, ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑ ΑΔΙΑΚΟΠΑ".
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
'" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙΚΑ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ". ΑΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ!
ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ  ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, Ή ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: