30 Οκτ 2013

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΡΕΣΒΕΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΧΟ!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΒΡΚΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΟΝΟΣ,  ΤΟ ΕΧΕΛΟΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΟΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ!
ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!
Η ΔΗΘΕΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΣ "ΑΛΕΠΟΥΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ  Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ!
ΑΠΤΕΤΑΙ ΠΟΛΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΟΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΓΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
ΠΡΑΓΜΑ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΘΟΥΝ, Η ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΒΕΝ ΛΑΛΑ! ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: