6 Φεβ 2013

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ .
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ,  ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ,   ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΑΠΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΘΕΣΗ. 
Η ΝΕΜΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. 
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 " ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ."
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: