21 Φεβ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ!
ΧΘΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΟΗΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.
Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ LAW OF THE SEA BULLETIIN.
ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ FREM, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ, ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ!
ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: