31 Ιαν 2013

ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ

ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ YOUTUBE,  ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΕΝΤΟΝΑ,
 ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Α΄ΜΕΡΟΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ  Β ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΝΤΑ,
ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Σ.Ε ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΝΩ ΤΟ Σ.Ε ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΗΔΗ 1.100 ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΕΚΧΕΡΣΩΝΟΝΤΑΣ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ. ΤΟ "ΦΑΓΩΜΑ" ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ  250 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΤΟΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 750 ΜΕΤΡΩΝ. ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΔΗΔΛΑΔΗ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΕ 3,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΥΓΚΙΕΣ, ΚΑΠΟΥ 100 ΤΟΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ!
 ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΟ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ 730000 ΤΟΝΟΥΣ ΧΑΛΚΟΥ!
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ EL PAIS ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  ΠΑΧΤΑΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 2003 ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TVX GOLD, ΜΕ 11 ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ HELLAS GOLD, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ,  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ " ΑΚΤΩΡΟΣ", ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΚΤΩΡΑΣ, ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 5%, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ 95% ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ELDORADO GOLD ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: