13 Ιαν 2013

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ  ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 11/1/2011, ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ!
ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ 9/9 /2011 ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΖΟΠΛΗΚΤΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΟΖ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ  ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ 2004 ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΛΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 4 ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ 2 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!
ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΟΛΜΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!
ΣΗΜΕΙΩΝΑΜΕ ΑΠΟ 18/9/2011, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ, ΜΕΓΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΟΙ ΓΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,  ΕΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΙΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,  ( ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ), ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ  GAZRPOM KAI SINTEZ,  ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΦΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Ή ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ SOUTH STREAM ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΘΜΟ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ, ΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, Ή ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ,  ΟΤΙ ΗΔΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Β. ΑΓΩΓΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΕΡΙΟ ΡΩΣΙΚΟ, ΑΡΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΟΖ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΠΡΟΥ, ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ!
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΤΩΡΑ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ,  Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ  ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 
ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΟΜΩΣ ΕΩΣ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΗΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΙΓΝΙΟΥ!
ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ!
ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ. 
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΡΙΟ!
Ή ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΥΠΗΡΞΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ,  ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΗΜΑΔΙ!
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
 ΑΝ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟΤΕ  ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΝΔ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,   
ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΞΑΙΡΕΣΕΩΝ;
ΤΑ ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,  ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟ, ΕΝΩ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: