25 Ιαν 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ" ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ " ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΦΤΩΧΙΑ, Η ΑΘΛΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ  ΓΙΑ  ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ.
ΟΠΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΟΥΣ,  ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21, ( ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ), ( ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΔΩ ) ,  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ.
Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΡΙΟ, ΤΟ 1992, ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ 178 ΧΩΡΕΣ!
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ 300 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ.
Α΄ΜΕΡΟΣ :  ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.
ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.
Β¨ΜΕΡΟΣ :  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Γ¨ΜΕΡΟΣ :  ΔΡΑΣΗ ΚΙΟΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο.
Δ¨ΜΕΡΟΣ :  ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Κ.Τ.Λ. 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΥΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΝΟΣ THINK TANK THS E.E ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ, (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΟΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ).  ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΜΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΩΣ ΤΟ 2050 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΕΞΗΣ.
1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΧΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ,  (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ )!
2.ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ( ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ )
4. ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ. ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ )
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ;
ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ "ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ"
 " Η Ε.Ε ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΗ ΓΗ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΝΟΔΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ."
ΣΧΟΛΙΑ : ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, " ΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ", ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ, ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΔΕ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΙ; ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟΥ; ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΖΟΒΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ;
ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ:
- ΠΩΣ Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ.
- Η ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΙΜΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ. ΨΕΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ! ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,  ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤ. ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ!
- Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΡΙΒΗ!
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ, ΑΡΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ!
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.
" ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΛΕΝΕ  ΑΠΟ ΤΟ 2012, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑ ΜΕΣΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. (ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ).  ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ( ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ )  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ), ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΘΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ( ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SUPER MARKET ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΪ ΦΤΗΝΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ).ΟΙ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ"
( ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ)
ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ. 
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ.
" ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΤΡΙΑ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ.ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ( ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΠΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ".
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΣΕΙΣ  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ  ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 80% ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΒΑΖΕΙ ΗΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ;
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΒΩ. ΠΕΘΑΝΕ!
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ή ΣΤΟ ΚΟΒΩ. ΤΕΛΟΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!
" ΕΩΣ ΤΟ 2015 Η ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΕΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ"!
ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΘΑ ΝΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΦΙ ΑΝΑΝ, " ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΛΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ". ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 12/9/2003.
ΣΧΟΛΙΟ : ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΝ. ΕΞΑΛΕΙΨΤΕ  ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 13 ΤΡΙΣΕΚΑΤ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΛΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΡΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΤΕ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ!
ΕΜΕΙΣ  ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΦΤΩΧΙΑ, ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΤΟΧΟ ΕΣΕΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: