19 Δεκ 2012

CODEX ALIMENTARIUS - ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΗΜΑ- ΒΗΜΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΙ ΤΡΩΜΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΩΜΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΗΘΕΝ, ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.
 - ΑΠΟ 1/1/2010, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ!
ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ,( ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!) ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, Π.Χ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΗΣΗΣ, Ή ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ Α, Β,C, D , ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΜΑΓΓΑΝΙΟ, ΧΑΛΚΟΣ , ΣΙΔΗΡΟΣ, ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟ 15%ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΟΣΗΣ!
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!
- Η ΑΦΛΑΤΟΞΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΟΥΣΙΑ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ , ΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΟΥΧΛΑ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ, ΣΤΑ  ( 0,5 PPO ).
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ!
- ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΞΗΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΤΗΝΩΝ!
ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΕ "ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ"  ΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ( 3,8 MG ) ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΡ. RUSSEL, ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΘΟΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΘΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΤΟ 40, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΚΑΡΝΕΓΚΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΦΘΟΡΙΟΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ( NEXUS ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΕΛ.36 ).
ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΘΟΡΙΟΥ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΟ ΙQ.
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΘΟΡΙΟΥ,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ,  ( ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ )ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ!
ΟΛΑ ΓΙΑ  ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΑΣ,  ΓΙΑ ΝΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ !
- ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ  ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ  ΦΥΤΩΝ, ΖΩΩΝ, ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΗΝΩΝ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ!
ΤΟ 2005 ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΡ. IRINA ERMAKOVA ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΩΡΑ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΓΕΝ. ΤΡΟΠ. ΣΟΓΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΕΘΑΝΑΝ 5ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΜΗ ΓΕΝ. ΤΡΟΠ. ΣΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΜΕ Γ.Τ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ( NEXUS ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕΛ. 35 ).
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑΠΡΩΤΑ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ   ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ.
- ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!
ΑΝ ΦΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ, ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΞΙΝΕΣ  ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ.
- Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ, ΣΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ, ΚΑΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ Η ΔΡ. ΛΙΜΑ ΛΕΥΜΠΟΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ  ΤΗΝ 1/4/2006, ΑΠΟ "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ " ΝΟΜΙΜΑ ", Ο ΚΩΔΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΟΥΝ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΑΝ 183 ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ!
ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΔΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ  Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ, ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΩΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΑ  ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!
Η ΟΔΗΓΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΤΗΝ ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΗΔΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ 23% ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 4%.
ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΜΟΝΟΝ,  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΦΥΤΑ ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΑ 183 ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΗΜΑ; 
ΜΑ  ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΗΣ NATURA, ΑΠΟ  ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ 10000 - 20.000 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ!
ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, 
  ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, Ή ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, 
ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΙΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ!!Δεν υπάρχουν σχόλια: