30 Δεκ 2012

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΟΜΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΙ, ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ Η ΓΗ ΜΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,  ΤΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ
-  ΠΥΘΑΓΟΡΑ, Η ΦΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ  ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΔΡΩΝ!
-  Ο ΠΛΑΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ (54δ-55δ), ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΕΤΡΑΕΔΡΟ,  ΕΞΑΕΔΡΟ, ΟΚΤΑΕΔΡΟ, ΕΙΚΟΣΑΕΔΡΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΠΟΛΥΕΔΡΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ, Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΔΙΑΚΟΣΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΣΠΥΤΟΝ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ!
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ,
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΑ, ( ΠΕΝΤΑΛΦΕΣ), ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΕΔΡΑΤΟΥ, ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ, ΜΕ ΛΟΓΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ, ( ΘΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ)!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ  THRIVE HD.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: