14 Δεκ 2012

ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β17

ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β17 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΚΟΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β17, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΑΣ ΦΥΛΗ ΧΟΥΝΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ   ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!
ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ.
ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΙΝΟΜΕΝΑ ΒΕΡΥΚΟΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΜΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β17, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, Ή ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ!
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΦΤΗΝΟ, ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ- ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ,  ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΤΡΩΤΕ ΒΕΡΥΚΟΚΑ, ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑ.
ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: