29 Δεκ 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ " ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ " ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,  ΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΥΧΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΙΓΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, Ή ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠ¨ΟΛΑ Ο ΜΠΑΞΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΠΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ  ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ .
"ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ . "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!
ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: