17 Σεπ 2011

ΑΓΚΥΡΑ. ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ!


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.
ΕΛΠΙΖΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ NOBLE HOMER FERRINGTON , ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ DE FACTO ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΡΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΑ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ, ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΚΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΩΝ!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ 14/9/2011 ΜΕΓΑΛΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ!
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ. " ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ "!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΟΖ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
ΜΑΚΑΡΙ ΔΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ! ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΟΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΣΟΪΜΠΛΕ.
ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΩΝ 20 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!
ΟΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ. (ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ );
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: