18 Σεπ 2011

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.


ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΧΑΙΟ!
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΦΕΤΟΣ, Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!
ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΑΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!
ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΖΟΛΩΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΥΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΙΔΗ ΤΟΙΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ!
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ , ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ( ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ), ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΟΠΕΛΑΣΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!
ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ!
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " ΝΤΕΪΛΙ ΤΕΛΕΓΡΑΦ" , ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!
ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ Η ΔΡ. ΛΟΡΝΑ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ, ΠΟΥ ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ Η ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: