10 Αυγ 2011

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΑΑΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΑ+ , ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ, ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ, ( ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΘΕΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, ( ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 8% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ ), ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΛΕΥΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!
Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΧΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ!
ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ!
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ Η ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ!
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟ 2012, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΑΝ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: