18 Δεκ 2010

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 15/12/2010

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΔΙΑΣΧΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕ! Η ΒΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΜΑΤΑ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΩΝ, ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ, ΣΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΟΜΟΝΟΙΑ , ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΠΑΡΟΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150.000 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ "ΜΙΝΙΟΝ" ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ( ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΜΠΟΣΑ ), ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!
ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΥΦΑΝ, ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑ ΚΟΨΙΑ, ΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΚΡΑΝΗ, ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΠΕΝΤΕ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ, ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΜΗΚΟΥΣ!
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ, ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ! Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: