19 Δεκ 2010

Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ


ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ 480 ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, ΜΕΤΑΞΥ 25-30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2009.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.
ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!
ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ, ΦΕΛΛΟΙ ΟΝΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΔΥΚΝΥΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: