5 Ιουν 2014

ΠΑΥΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΟ!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ  ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!
ΜΙΑ Η ΣΥΡΙΑ, ΜΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΕΤΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ STANDART AND POORS ΟΤΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΓΟΥΑΝ ΚΑΙ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΑΡΙΑ!
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!
ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ANTON SILUANOV!
ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
 ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΗ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ!
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 30 ΧΡΟΝΩΝ, ΥΨΟΥΣ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 38 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΩΠΗ ΚΥΡΙΩΣ!
ΜΕΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΠΩΛΗΣΗ  ΤΩΝ S- 400  TRIUMPF ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ , ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ 1-6-2014 ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ   ΧΙ JINPING H  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΡΩΣΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΝΤΙΝΑΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΤΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, (  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ) ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: