1 Ιουν 2014

ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ - ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ  ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΙΔΙΩΣ ΤΟΝΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΥΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!
Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ, ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΒΟΥΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!
ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ !
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΑΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ " ΤΡΑΤΑ ΒΥΘΟΥ " ΣΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ( GSA ) 20, 22, 23 ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ, ( ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ), ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ CAPE RAY  ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΗΣΗΤΩΝ 560 ΤΟΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΟΡΙΖΟΥΝ, ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: