4 Ιουλ 2014

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΙΓΑΙΟ- ΘΡΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ! ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΙΡΙΟ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ-
ΘΡΑΚΗ, ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΛΙΚΑ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΡΣΕΝΗ  , ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ , ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ , ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΣΤΟΦΟΡΟΠΟΥΛΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ,
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΤΩ, ΟΣΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ!
" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ "ΔΙΑΛΟΓΟ" ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΕΘΝΙΚΑ ΧΩΡΟΥ, ΚΥΠΡΟΣ-  ΑΙΓΑΙΟ - ΘΡΑΚΗ.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟΣΟ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20-ΕΤΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ  ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ  "ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ" ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ  " ΟΛΕΤΗΡΑ " ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ " ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ " ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ  ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΜΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  - ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗΣ - ΚΡΙΣΗΣ.
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΟΥ. ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ 
" ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!
Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ " ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ "ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΥΓΜΗΣ ΤΥΠΟΥ " ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" ΚΑΙ " ΤΟΠΙΚΗΣ " ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ Η ΑΓΚΥΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ 45.000 ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ
" CASUS BELLI " , ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ FIR , ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΜΟΥΘ Κ.Α, ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΑΖΟΥΝ , ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.
Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - Ε. ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Β. ΚΥΠΡΟ (240.000 ΕΠΟΙΚΟΙ ).
Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ   ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ - ΕΟΖ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ   ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ( ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ) ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ   " Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! " ΚΑΙ ΤΟ  "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ" !ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ. ΘΡΑΚΗ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ ΠΩΣ ΜΕ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Η ΑΓΚΥΡ Α ΕΞΕΥΜΕΝΙΖΕΤΑΙΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΗΠΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΠΩΣ:
ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥΚΑΙ ΗΠΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΤΑΣΗΣ , ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ
Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ' ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ " ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΦΤΟΧΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΑΘ'ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ 20-ΕΤΙΑΣ. ( ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΕΛΣΙΝΚΙ, ΕΡΖΕΡΟΥΜ ) , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ - ΠΑΓΚΑΛΟ- Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΟΤΕΛΕΣ - ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΥΠΡΟΣ - ΑΙΓΑΙΟ - ΘΡΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ, Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΠΑΧ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ:
Α) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ " ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ!
Β) ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΡΑΤΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
Γ) ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1959!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΡΑΜΕΡΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΕΛΛΟΚΥΠΡΙΑΚΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ  ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΚΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ) ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ( ΑΓΩΓΟΙ ), ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ "  ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟΥ " ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥΤΗΣ ΧΑΓΗΣ  - ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΤΟ1998 ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΟ 2011!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗ .
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΤΟΥ 1923 Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ " ΕΘΝΟΥΣ- ΚΡΑΤΟΥΣ ".
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ " ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ " ΕΛΙΤ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ !
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: