14 Απρ 2014

Η ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ!

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Η ΕΛΣΑΤ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ (ΔΥΕ ), ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ EUROSTAT ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ( ΕC ) 479/2009 !
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΣΑΤ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ EUROSTAT;
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013, ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 318,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠΣ ΤΟ 175,1% ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛΣΤΑΤ, ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΑΝΗΛΘΕ ΣΕ 23,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, Ή ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 12,7% .
ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΕ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ 4,95% ,  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ,  ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!
ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!
ΕΥΣΤΟΧΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΣΑΝ ΤΟ "ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ", ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΡΙΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!
ΕΜΕΙΣ ΔΕ, ΣΑ ΛΑΟΣ ΘΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ!
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΛΛΩ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ 1953 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ Ή ΟΧΙ ΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,  ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ;
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ " ΗΓΕΤΕΣ "  ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!
ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 2,5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ, ΦΤΩΧΟΙ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ, Ή ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ  ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: