7 Οκτ 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ - Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ  ΣΚΛΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΥΡΗΣ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ.  

 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ,

ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ  ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΑΠΙΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ  ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,  ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ,

ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΥΠΟΥ BILDEBERG, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ,

ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ,
 ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ALIMENTARIUS ΚΑΙ THΣ ATZENTAΣ 21 ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ BANGSTERS.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ 3 ΔΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΔΗ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥΣ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ!
ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: