28 Σεπ 2013

ΑΡΣΗ ΟΡΙΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ Ή ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ  "ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ!
ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ), ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΓΡΙΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,  ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΝΕΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!
ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΓΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ! 
ΜΗΝ  ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ.
 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!
 ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ,ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!
ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: