12 Οκτ 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ


ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΜΕ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΑ!
ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ;
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ, Ν. ΛΕΚΑΚΗΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΦΗΣ. ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΔΕΤΑΙ!
Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ( ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ) ΑΠΟ ΤΑ 3000 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ, (ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ), ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΜΟΝΟ 130 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ! ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 130, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΘΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ; ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΠΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΠΑ! ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "ΦΡΙΝΤΜΑΝ" ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ, ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΕΠΙ ΑΛΙΕΝΤΕ, (ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΟ ΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ), ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΥΧΑΡΤΟ, ΤΩΝ ΕΝΤΕΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΩΝ, ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ - ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: