1 Οκτ 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΦΟΥΧΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, ΣΚΕΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ , Ή ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ!
ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΞΟΔΕΨΕ, ΠΕΤΑΞΕ, ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!
ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΞΕΡΧΑΒΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΜΥΑΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΥΠΟΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ!
ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΜ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ! ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.
ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΧΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΛΑΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ! ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΦΕΤΟΣ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤE ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ EUROSTAT .
ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ, 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ! ( ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ 150 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ).
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 140.000 ΧΙΟΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΑΝΕΙΔΕΤΑΙ 131.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 94% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ . ( ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ 94% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ) !
ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ , ΒΕΛΓΙΟ , ΙΤΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 131.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ:
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ 23% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ;
ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ !
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΚΟΥΒΕΪΤ, ΜΠΑΧΡΕΪΝ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΧΡΕΟΥΣ 56%, 29%, 54%, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ;
ΑΛΛΟ ΑΙΝΙΓΜΑ!
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 276,5%, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 2000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ 930 ΕΥΡΩ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ EL PAIS ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BANKERS, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΠΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ 2 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΤΑ 9 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ!
ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ!
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΕΠ ΚΑΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΩΡΩΝ!
ΟΛΑ, ΑΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!


Σύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: