8 Οκτ 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!
ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΥΔΑΤΑ!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΞΆΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ!
Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΠΡΙΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ, ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ, Ή ΞΕΡΑΜΕ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟΥ, ( ΦΡΙΝΤΜΑΝ ), ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: