3 Ιουλ 2011

ΟΙ 6 ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΑ , ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
" ΑΣΚΟΣ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΜΗΔΕΠΩΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΣ " !
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΝΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΑΣΚΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! Ο ΑΣΚΟΣ , ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΡΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ, ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ!
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1826
ΤΟ 1823 ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, 800.000 ΛΙΡΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ 59% ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 1824 ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΥΨΟΥΣ 2.000.000 ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΛΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΤΟ 55,5%!
Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!
ΣΤΙΣ 20 ΟΤΩΒΡΙΟΥ 1827 ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ 53 ΧΡΟΝΙΑ!
ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 60.000.000 ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ 2,4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ!
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1843
Μ Ε ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 1843, ΟΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ , ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
- ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ 1/3 ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΔΟΝΤΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 21!
- ΜΕΙΩΣΗ 60% ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ!
- ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!
- ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ!
- ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, 10%!
- ΑΥΞΗΣΗ ΔΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ!
- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
- ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
- ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΔΑΣΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!
ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΟΥΣ!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1863
ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 1863 ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Ο ΔΑΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ, ( ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Α΄), SCHLESWIG - HOLSTEIN - SONDEBURG - GLUCKSBURG!
ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 1843 , ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΜΚΟ ΛΑΟ.
ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 1863 Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1893
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1877 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΕΝΗΡΗ ΑΓΩΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
ΤΟ 1879 ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ 60.000.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ ΣΤΑ 44 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ 73,33% ΔΗΛΑΔΗ.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗ.
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ 20.000.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ 16.000.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΟΔΑ 18% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ!
Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 23% ΦΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1893 ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ " ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ", Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟ 1978, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1863!
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1932
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1897, ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 1016 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ! Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 89%, ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 8%, ΓΙΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1932, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 81% ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1932 ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΧΡΥΣΟΥ , Η ΔΡΑΧΜΗ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΪΟΥ 1932, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 1937 Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΟΜΩΣ ΤΟ 1942 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ!
Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΤΟ 1952-1953, ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1967!
ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 500 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ " ΣΩΒΡΑΚΑ " ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΛΑΟΣ ΜΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΕΟΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
Η ΕΛΛΑΔΑ Ε Π Ω Λ Η Θ Η !

Δεν υπάρχουν σχόλια: