2 Ιουλ 2011

155 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ " ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!
ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ, ΘΑ ΕΣΒΗΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ!
ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ , ΚΟΚΚΙΝΗ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΞΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΨΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΪΖΕΡ, ΨΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ 1.000.000 ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΠΩΣ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΈΞΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΛΥΑΝ ΚΑΘΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.
ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΦΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΠΙΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ. ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΚΑΡΑΓΕΡΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΑ ΜΑΤ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΔΕ , ΝΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΟΣΟ ΔΕ ΕΣΠΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ, (ΔΥΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ), ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ, ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ, ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΞΥΛΟ, ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΝ, ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΞΥΛΟ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ!
ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ!
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΑΤ, ΠΕΝΤΕ ΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!
ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΙΑ, ΠΑΝΙΚΟΣ! ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ!
ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΣΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 155 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: