30 Οκτ 2010

Δ.Ν.Τ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ !

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.
ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΘΙΚΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΘΙΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!
ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ; ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ, ( ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΡΓΟ ), ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ!
-ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΚΑΙ
- ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΑΜΕΣΑ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΤΑΝΤΑ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΟΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ!
ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ!
ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΕ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ " ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ"!
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΩΡΑ!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΖΗΤΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ !
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ; ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΙΣΩ;
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ .
Ο Ν Ο Μ Α Τ Α ΚΑΙ Π Ο Ι Ν Ε Σ.
Τ Ω Ρ Α!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ!
ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΗΓΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; " ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ "!
Ή " ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ "!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΟΛΑ ΟΣΑ ΈΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΩΔΥΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, Η "ΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, Η ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΝΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!
ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!
ΤΟΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΝ ΚΛΕΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 60 ΔΙΣ ΕΥΡΩ , ΞΕΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ,
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!
ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!
ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΡΕ ! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: