21 Οκτ 2010

" ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"


ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ. Η ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΕΝΑΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΟΧΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΤΟΝΙΖΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ " ΑΠΩΛΕΙΕΣ " ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟ" ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ " ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ " ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ", ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ " ΠΡΑΙΤΟΡΙΟ " ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΙΦΗΣΙΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩ-ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΗΔΗ "DE FACTO" ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ"
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ( ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ), ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "YES MAN".
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: