5 Φεβ 2009

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ. Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ. ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 400 ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 700 ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΟ ΕΝΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ 400 ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΕΤΟΜΕΝΑ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΟΣΟ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: