14 Ιαν 2009

ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ


Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΒΟΜΒΩΝ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΕΞ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ . ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ; ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ; ΔΕ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: