28 Ιαν 2014

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2010, ΜΗΝΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΡΗΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΤΟΥΤΗΣ, Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!
Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ,  ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ  ( ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΡΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ), ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟΝ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!
ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΑΥΤΟΣ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΑΚΟΥΣΤΕ  ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ  ΜΜΕ  ΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: