25 Ιαν 2014

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΔΕΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ  ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
 ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 18 ΠΑΡ. 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ, ΟΡΥΧΕΙΩΝ, ΣΠΗΛΑΙΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ , ΡΕΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!
ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ 102 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΦΕΛΕΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ 143 ΑΡΘΡΟΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΡΗΜΕΝΑ ΟΡΥΚΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΚΑΙ ΑΕΡΙΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΤΕΡΕΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΟΡΥΚΤΑ, ΤΗΣ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ, ΤΗΣ ΣΜΥΡΙΔΑΣ, ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΠΟΘΕΣΕΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΔΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΙ΄ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ, Ή ΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΚΥΡΟΥΜΕΝΗΣ Μ Ε ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ!
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΩΣ ΑΝΑΠΤΥΚΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 ΜΕ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1963, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ET MARIE CURIE
( PARIS XI  ) ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ. 
ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΙΓΜΕ!
ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ 1947 Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ  ΤΟΥ ΕΡΓΟ " Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΝΣΟΡΤΣΙΟΥΜ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 30/12/2010!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΝΕΡΟ, ΠΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ  ΤΗΝ 
ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ;
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΜΕ 720 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΜΠΙΔΗ ΑΝΑΝΙΑ . ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΝΕΣΤΗ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΟΥΜΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΟΥΡΑΝΙΟΥ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΟ!
ΟΥΡΑΝΙΟ !
ΚΑΒΑΛΑ ,
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ ,
ΛΕΣΒΟΣ,
ΣΕΡΕΣ,
ΚΕΡΚΙΝΗ ΣΕΡΩΝ,
ΝΕΡΑΪΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ,
ΦΘΙΩΤΙΔΑ,
ΛΟΥΤΡΑΚΙ,
ΜΥΚΟΝΟΣ,
ΙΚΑΡΙΑ!
ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ 43.000 ΔΟΛ. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ( ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ, ΖΑΦΕΙΡΙΑ , ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΟΣ, ΑΧΑΤΗΣ, ΟΠΑΛΙΟΣ. )
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ,
ΞΑΝΘΗ,
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΔΡΑΜΑΣ,
ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,
ΚΡΗΤΗ
Η ΤΙΜΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!
ΧΡΥΣΟΣ
ΚΡΗΤΗ,
ΚΙΛΚΙΣ,
ΚΕΡΚΙΝΗ ΣΕΡΩΝ,
ΜΕΝΟΙΚΙΟΝ ΟΡΟΣ,
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ,
ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΑΓΓΑΙΟ ΟΡΟΣ,
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,
ΠΑΓΓΑΙΟ ΟΡΟΣ,
ΣΑΠΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ,
ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.
ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΟΥ   30 ΕΥΡΩ    ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ
ΟΣΜΙΟ ( ΕΙΚΟΝΑ )
ΙΜΙΑ !
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ!
ΤΙΜΗ 60.000 ΔΟΛ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
ΑΣΗΜΙ 
ΚΡΗΤΗ,
ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,
ΣΑΠΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ,
ΠΕΡΑΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ 0,5 ΕΥΡΩ.
ΒΩΞΙΤΗΣ 
ΟΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑ,
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ,
ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ,
ΣΚΟΠΕΛΟΣ,
ΠΡΕΣΠΕΣ,
ΜΕΓΑΡΙΔΑ
ΧΑΛΚΟΣ
ΚΡΗΤΗ,
ΛΑΚΩΝΙΑ,
ΑΡΓΟΛΙΔΑ,
ΚΙΛΚΙΣ,
ΣΚΟΥΡΙΕΣ,
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ
ΟΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ,
ΚΑΒΑΛΑ,
ΙΜΙΑ
ΝΙΚΕΛΙΟ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ,
ΚΑΒΑΛΑ
ΧΡΩΜΙΤΗΣ
ΒΟΥΡΙΝΟ ΜΚΟΖΑΝΗΣ,
ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ,
ΚΑΒΑΛΑ
ΧΟΥΝΤΙΤΗΣ
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
38 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ
ΕΩΣ ΚΑΙ 300 ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ
ΒΟΛΦΡΑΜΙΟ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΜΑΓΓΑΝΙΟ
ΟΛΥΜΠΙΑ
ΜΟΛΥΒΔΟΣ
ΛΑΥΡΙΟ,
ΤΑΎΓΕΤΟΣ,
ΚΡΗΤΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΟ
ΚΡΗΤΗ.
( ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΧΑΛΚΟ, ΝΙΚΕΛΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΧΡΥΣΟ ΑΣΗΜΙ, ΕΔΩ. )
ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΣΙΔΗΡΟ ΣΙΔΗΡΟΠΥΡΙΤΗ, ΛΙΓΝΙΤΗ, ΜΑΡΑΜΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΓΥΨΟ, ΟΡΥΚΤΑ ΑΛΑΤΑ, ΑΡΓΙΛΟΥΣ, ΤΥΡΦΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΜΙΠΟΛΙΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΜΟ ΕΔΑΦΟΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: